Proeflessen

Volg ons op Facebook voor de aankondiging van de volgende open lessen salsa. Zet de eerste stap door mee te doen aan een proefles en je raakt vast en zeker gemotiveerd om meer te leren van deze dansstijl.

In verband met Corona dansen we in vaste danskoppels. Inschrijven kan bij voorkeur als danskoppel, maar het is ook mogelijk om je zonder danspartner aan te melden. Achter de schermen proberen we dan een match voor je te maken.

We houden ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM. Vergeet daarom niet om je aan te melden, zodat we weten hoeveel koppels we kunnen verwachten. Er is per niveau ruimte voor een vast aantal koppels. Vol=Vol.

Ben je na de proefles enthousiast geworden, dan heb je je eerste salsa les positief doorlopen. Je kunt je dan inschrijven voor de cursus van 15 lesweken. Je betaalt 135 euro per persoon. Dat is nog geen 10 euro per les.

We bieden de volgende lessen aan op MAANDAG:

  • 18.30 uur voor salsa beginners-vervolg
  • 19.30 uur voor bachata
  • 20.30 uur voor salsa intermediate/advanced*

*wil je instromen? Meld je eerst aan en je hoort welke maandag of dinsdag je kan meedraaien.

We bieden de volgende lessen aan op DINSDAG:

  • 19.30 uur voor salsa improvers
  • 20.30 uur voor salsa beginners1


Meld je aan voor de SALSA of BACHATA proefles van je keuze via onderstaand formulier. Geef bij ‘opmerkingen’ duidelijk aan of je komt als koppel (noteer de naam van je danspartner) of zonder danspartner.