Salsa danslessen

Salsa dansen betekent bewegen. Alleen al luisteren naar deze tropische muziek zorgt ervoor dat je in beweging komt. Vandaar de naam Mueve, wat bewegen betekent. Als we aan salsa denken dan weten we dat bewegen, muziek en gezelligheid met een exotisch tintje bij elkaar horen. In de Zuid-Amerikaanse landen is op elke hoek van de straat salsamuziek te horen en genieten de mensen van de muziek of de dans. Deze sfeer creeren we ook tijdens de salsa lessen. Leren dansen, plezier en gezelligheid staan centraal.

Salsa Mueve geeft lessen in salsa. Binnen de salsa zijn er variaties zoals merengue, bachata, zouk en kizomba. Ook deze variaties zitten in het lesprogramma van Salsa Mueve. Regelmatig worden er workshops en bootcamps georganiseerd waarin alle dansvariaties en specifieke technieken aangeleerd worden. Ook worden er gastdocenten uitgenodigd om hun specialisme te delen.

Salsa Mueve onderscheidt zich door de lessen aan te bieden op professioneel en deskundig niveau met persoonlijke begeleiding. De lessen geven ruimte om te leren en te oefenen. Er is een open sfeer en een duidelijke opbouw, die stapsgewijs aangeboden wordt.

dansles op locatie

Typisch voor de salsa zijn de figuren die ontwikkelen van makkelijk naar moeilijk. De salsapassen worden verdeeld in 8 tellen. In de salsa hoor je de telling 123….567….voorbij komen. Waarom de 4 en de 8 niet geteld worden, leer je zodra je je eerste salsapassen komt uitproberen.

Proeflessen

Ben je enthousiast geworden heb je zin om de uitdaging aan te gaan? Bezoek geheel vrijblijvend een salsa les of een proefles. Aan het begin van ieder seizoen worden er open lesweken georganiseerd. Tijdens deze open lesweek ben je van harte uitgenodigd om een proefles te volgen. Deze lessen zijn geheel vrijblijvend en kosteloos. Als je niet zeker weet wat je kunt verwachten of als je twijfelt of salsa wel iets voor jou is, probeer dan de salsa uit tijdens deze open les. Je verplicht je tot niets!

Kom naar de lessen salsa en laat je meeslepen in het ritme, laat je verrassen door de bewegingen en ervaar de sfeer en gezelligheid die bij deze exotische dans horen!

Ben je overtuigd geraakt en wil je starten met de salsalessen dan kun je je door middel van een inschrijfformulier inschrijven voor het nieuwe seizoen. Een seizoen kan bestaan uit 9 of 12 of 15 lesweken, die soms opgevolgd worden door 1 of 2 weken gereserveerd voor workshops en/of bootcamps. Inschrijven kan met partner of alleen. Betaling kan contant worden voldaan na de eerste les en uiterlijk voorafgaand aan de tweede les.